+ (385) 42 492 950         Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.      

Sadržaj izdvojen po datumu: Studeni 2017 - Finesa Grupa

Uz pomoć stručnog tima Fine'sa Grupe obrt PILANA, PROIZVODNJA I TRGOVINA, VL. VLADO FRIŠČIĆ iz Dubrave Križovljanske uspješno je pripremio i prijavio projekt nabavke nove tračne pile trupčare i elementare (doradne pilane) na javni natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) - Mjera 8., Operacija 8.6.2. „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskog preradi drva“.

Korisnik će u definiranim vremenskim rokovima s raspoloživim sredstvima provesti projekt u sklopu kojeg se nabavlja nova tračna pila trupčara i elementara za proizvodnju drvenih elemenata što će u konačnici utjecati na povećanje obujma poslovanja kao i na povećanje profitabilnosti. Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.203.883,26 HRK, a korisniku je dodijeljena potpora u iznosu od 1.634.304,84 HRK

Kontaktirajte Fine'sa tim te budite i Vi jedan od budućih korisnika bespovratnih sredstava.

Objavljeno u Finesa press

Društvu PLODOVI ZEMLJE iz Hrastovca (Garešnica) odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 451.971,30 kuna kroz javni natječaj za Podmjeru 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ – provedba operacije „4.1.3. „Korištenje obnovljivih izvora energije“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 924 tisuća kuna,  a odnosi se na instalaciju solarnih panela. Paneli će biti smješteni na krovu gospodarske zgrade te će proizvoditi električnu energiju snage 98kW.

Uspješnom provedbom ovog projekta, društvu će se omogućiti znatne uštede u troškovima električne energije. Isto tako, upotrebom obnovljivih izvora energije iskazana je briga društva o povoljnim posljedicama na okoliš u vidu smanjenja lokalnog onečišćenja.

Uz pomoć stručnog tima Fine'sa Grupe, investitor će u definiranim rokovima uspješno realizirati projekt te se time priključiti nizu uspješnih korisnika bespovratnih EU sredstava.

Kontaktirajte Fine'sa tim te budite i Vi jedan od budućih korisnika bespovratnih sredstava.

 

Objavljeno u Finesa press

Poduzeću Cratis d.o.o. iz Varaždinskih Toplica odobrena su sredstva za projekt "Povećanje konkurentnosti društva kroz nabavku poslužiteljske, mrežne i podatkovne opreme"... više

Objavljeno u Finesa press

 

Finesa-grupa.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.