+ (385) 42 492 950         Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.      

Sadržaj izdvojen po datumu: Ožujak 2018

Poduzeće VEKTRA d.o.o. iz Varaždina je u prosincu 2017. godine potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Povećanje konkurentnosti kroz nabavu tehnološki naprednije geodetske opreme“ koji je krajem rujna 2016. prijavljen na javni poziv E-impuls u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija ... više

Objavljeno u Finesa press

Društvo GEO3D d.o.o. iz Varaždina je u listopadu 2017. godine potpisalo Ugovor o dodijeli bespovratnih sredstava za projekt „Povećanje konkurentnosti kroz nabavu 3D laserskog skenera“ koji je krajem rujna 2016. prijavljen na javni poziv E-impuls u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, a ukupna vrijednost projekta je 483.875 kuna ... više

Objavljeno u Finesa press

Poduzeće Integra d.o.o. iz Varaždina uz pomoć stručnog tima Fine'sa Grupe, uspješno je pripremilo i prijavilo projekt „Certifikacijom proizvoda do ciljanih tržišta poduzeća Integra“ prijavljenog u prosincu 2017. godine na javni poziv „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ , a u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Dodijeljenom potporom, poduzeću će biti sufinancirano certificiranje i priprema tehničke dokumentacije za inovativni samoposlužni aparat za prženje krumpirića koji predstavlja jedini aparat na svijetu koji posjeduje mikroprocesorski sustav kvalitete razine ulja. U sklopu projekta bit će ishođena 2 certifikata na temelju kojih će biti omogućena prodaja proizvoda na ciljanim tržištima Amerike, Kanade i Saudijske Arabije što će ujedno doprinijeti i povećanju međunarodne konkurentnosti Integre.

Čestitamo našem korisniku i želimo mu puno uspjeha u daljnjem poslovanju!

Kontaktirajte Fine'sa tim te budite i Vi jedan od budućih korisnika bespovratnih sredstava!

Objavljeno u Finesa press

U sklopu javnog poziva „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ poduzeću PROMMING d.o.o. iz Čakovca odobreno je 372.761,99 HRK bespovratnih sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj za projekt „Povećanje konkurentnosti poduzeća Promming kroz certifikaciju proizvoda“. U sklopu projekta ishodit će se certifikati za 5 proizvoda čime će se doprinijeti povećanju konkurentnosti poduzeća i omogućiti daljnje širenje na inozemna tržišta.

Uz pomoć stručnog tima Fine'sa Grupe, uspješno je pripremljen projekt u studenom 2017. godine.

Čestitamo našem Korisniku na odobrenim bespovratnim sredstvima!

Kontaktirajte i Vi Fine'sa tim te budite jedan od budućih korisnika bespovratnih sredstava!

Objavljeno u Finesa press

 

Finesa-grupa.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.