+ (385) 42 492 950         Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.      

 • Slide 1

  MANAGEMENT CONSULTING

  STRATEŠKOG RASTA, POSLOVNE KONKURENTNOSTI I FINANCIJSKE STABILNOSTI MALIH PODUZETNIKA

  Cilj je svake uspješne tvrtke i korporacije maksimalno iskoristiti resurse i time osigurati visoku produktivnost i efikasnost te kontinuirani i održivi rast poslovanja.

  Fine'sa Grupa, consulting kompanija uspješno pomaže tvrtkama na podizanju učinkovitosti u poslovanju, pritom osigurava kontinuiranu podršku vlasniku i/ili menadžmentu u transformaciji tvrtke, praktičnu implementaciju dogovorenih poboljšanja te savjetuju vlasnika i menadžment u strateškim pitanjima u vezi upravljanja, razvoja i postizanja bolje konkurentnosti na tržištu.

  partner1

  Da li Vaše poduzeće zahtijeva sve više Vašeg vremena kako bi se održalo postojeće poslovanje te još više kako bi napredovalo? Da li Vaše poduzeće postaje Vaš život, umjesto da je sredstvo egzistencije? Da li se Vašem poduzeću smanjuje profit, udio na tržištu, učinkovitost, a inicijative i poboljšanja ne daju željene efekte unatoč svim Vašim naporima? Da li je Vaše poduzeće prezaduženo ili banke previše opterećuju poslovanje Vašeg poduzeća? Ili je još ozbiljnije: da li je Vaše poduzeće u fazi pada uspješnosti poslovanja?
  Ovo su samo neka od pitanja koja pretpostavljaju potrebu partnerstva s Fine'sa Grupa, consulting kompanijom.

  Mi smo savjetnici s iskustvom u upravljanju poduzećem, specijalizirani za implementiranje dokazanih poboljšanja u profitabilnosti i organizaciji izazova s kojima se susreću poduzeća u današnjim vremenima kompetitivne konkurencije i rapidnih tržišnih promjena, a sve u cilju veće poslovne konkurentnosti i financijske stabilnosti malog poduzetnika u optimiziranju i razvoju održivih financijskih struktura.

  partner grafko caspar1

  Pored management consultinga nudimo i uslugu interim mangementa (zahvaljujući činjenici što Fine'sa Grupa d.o.o., consulting kompanija ima osobe sa bogatim poslovnim iskustvom pa mogu biti istodobno konzultanti i interima manageri) kao privremeno angažiranje iskusnog upravljanja za brzo i efikasno rješavanje različitih poslovnih problema.

  Strateški rast, poslovna konkurentnosti financijska stabilnost zahtjeva aktivno planiranje i upravljanje projekata, znajući da sve promjene imaju u sebi element nepoznatog te da promjena uvijek nosi određeni rizik.
  Prakticiramo poslovno savjetovanje prilagođeno konkretnim zahtjevima poduzetnika za podizanje uspješnosti poslovanja. Zalažemo se za fleksibilna i realistična rješenja koja su u praksi lako provediva, kao i njihovu održivu realizaciju.

  U upravljanju promjenama podržavamo razvoj poduzetnika zasnovan na diferenciranju u odnosu na druge, slične kompanije, pri tome uvažavajući individualne karakteristike naših partnera i postojeću organizacijsku strukturu kod njih.

  Naše iskustvo kod vlastitih projekata pokazuje da imamo odgovore na Vaša pitanja. Kroz rad s mnogobrojnim poduzetnicima, dokazali smo da je čak i u doba krize moguće kreirati uspješan biznis i ostvarivati dobit.
  Ne treba raditi ništa više, dapače, ali usmjerenost treba biti na one stvari koje donose više profita  da bi radili sve manje, a zarađivali sve više.
  Osim financijske stabilnosti, dobit ćete i osjećaj sigurnosti da i u kriznim vremenima možete biti i više nego uspješni u upravljanju i vođenju tvrtkom.
  To je put do ugleda, statusa i priznanja.

   Lumbalis Sveti Martin28 1

   

  • Management Consulting strateškog rasta, poslovne konkurentnosti i financijske stabilnosti ili KAKO RESTRUKTURIRATI KOMPANIJU

   Restrukturiranje se odnosi na značajne promjene na razini upravljanja kompanijom, financijama, organizacijskoj strukturi, poslovnim procesima, internim kapacitetima, ali i motivaciji zaposlenika. No, što restrukturiranje zaista znači i kakve rezultate od njega možemo očekivati?

   Finesa51 1

  • Aktivnosti restrukturiranja ne pripadaju planiranom opsegu redovitog poslovanja i zahtjevaju specifična znanja kao i pojačani angažman koji zaposlenici uz operativan posao često ne mogu pružiti, stoga poduzetnici najčešće u pomoć zovu specijalizirane konzultantske kuće.
   Poduzetnik se može i samostalno upustiti u restrukturiranje, međutim vrijednost konzultanata očituje se upravo u specifičnim znanjima, vještinama upravljanja promjenama.

   Finesa25 1

   Konzultant nije trošak, konzultant je investicija, jer je ukupna vrijednost projektom realiziranih ušteda višestruka. Prvi rezultati restrukturiranja obično su vidljivi za 3 do 6 mjeseci, dok su puni efekti vidljivi tek nakon 12 i više mjeseci. U navedenom kontekstu, financijsko, strateško i operativno restrukturiranje postaje imperativ konkurentnog poslovanja, te će se poduzetnici njima morati prije ili kasnije prilagoditi.

    

   

  Finesa-grupa.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.